DECCALİYETİN MERKEZİ OLAN İNGİLİZ DERİN DEVLETİ SAYIN ADNAN OKTAR’IN ARKADAŞ GRUBUNU HEDEF ALMIŞTIR

 

Kanaatimizce Sayın Ersoy Dede’nin bahsettiği devlet, yazısında güya inanmadığını belirttiği İngiliz derin devletinden başkası değildir. Zira İngiliz derin devleti Mehdi (as) ve Hz. İsa (as) karşıtı bir yapılanmadır ve bu mübarek insanların gündemde tutularak insanların ahir zaman hakkında bilinçlendirilmesine şiddetle karşıdır. Yüce Türk Devleti ise binlerce yıldır Mehdiyetin savunucudur. Mehdiyet yani Türk İslam ülkelerinin birleşmesi, dünyaya barışın hakim olması, sevgi ve güzelliğin yayılması Türk devletinin adı konulmamış ideolojisidir. Mehdi (as) ile ilgili müjdelerin ve Hz. İsa (as)’ın ahir zamanda ikinci kez yeryüzüne gelecek olmasının gerçek oldukları anlaşıldığı takdirde, diğer ahir zaman konularının, yani örneğin kendi varlığının da fark edileceğini çok iyi bilen İngiliz derin devleti ise Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarını hedef almıştır.

Sayın Adnan Oktar 2015 yılının sonlarından itibaren, yaşadığımız çağda faaliyet halinde olan, dünyayı kana bulayan ve dinsiz bir düzene sevk etmeye çalışan Deccalin İngiliz derin devleti olduğuna işaret etmeye başlamış ve bunun delillerini kamuoyuyla paylaşmıştır. FETÖ’nün hain darbe girişiminin ardında da İngiliz derin devleti olduğunu belirtmiş, zaten bu gelişmelerinin hemen ardından, kimliği belirsiz bir kişi tarafından 04.08.2016 tarihinde Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları hakkında tarafından düzmece bir FETÖ şikayeti yapılmıştır. Hatırlatmamız gerekir ki, Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarının on binlerce yıllık haksız hapis cezaları aldığı davanın soruşturması da bu düzmece ihbarla başlatılmıştır.

Burada, soruşturmanın ilerleyen sürecinde yaşanan ilginç bir olaydan da bahsetmemiz yerinde olacaktır. 2018 yılının başında, tam da AKİT TV’nin Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubu hakkında karalayıcı haberler yapmaya başladığı dönemde Lordlar Kamarası üyelerinden, İngiliz istihbaratçılarından ve milletvekillerinden oluşan bir heyet Türkiye’de üst düzey görüşmeler yapmıştır. Bu görüşmelerede tehditkar ve üst perdeden konuşmalar yaparak, Allah’ın varlığını ve birliğini anlatan sitelerin kapatılmasını, ayetler ve hadislerle İslam’ı anlatan Harun Yahya kitaplarının imha edilmesini, fosillere el konuşmasını, Adnan Oktar ve arkadaşlarının Darwinizm’e karşı ilmi mücadelelerinin bitirilmesini istemişler, bu konuda hükümete ve ilgili makamlara baskı yapmışlardır. Bu görüşmelerin ardından da polis operasyonu gerçekleşmiştir.



 





İngiliz derin devleti hayali bir yapılanma değildir. Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarına komplo kuran, on binlerce yıllık hapis cezaları verdirten, yargı süreci boyunca haksız tutuklamalardan ve hapis cezalarından kurtulmak isteyenlere itirafçı olma şartını getirten yapı İngiliz derin devletidir. Sayın Ersoy Dede de köşe yazısında kullandığı hatalı üslupla İngiliz derin devletinin bu acımasız ve hukuksuz komplosuna belki zorunlu olarak belki istemeden ama bir şekilde alet olmuştur.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HZ. İSA (AS)’IN İKİNCİ KEZ YERYÜZÜNE GELİŞİ KURAN AYETLERİNE GÖRE HAKTIR

HADİSLERDE BİLDİRİLEN AHİR ZAMAN ALAMETLERİNİN BİRÇOĞU GERÇEKLEŞMİŞTİR